Globen

I morgon ska man ju till globen ska ju såklart heja å¨Frances :) blir kanske ett kort inlägg vet inte :) Nu gör jag läxor och ska snart äta :) Idag har jag ridit båda pollarna dom var fina så det vart inte så länge ca 30 min var nu har jag tråkigt vilka ser man i Globen då? <3 // Maja

Chill

Idag är en ganska chill dag iallafall i skolan vi har två lektioner sen slutar vi kl10:40 då ska jag hem och rida markarbete eller dressyr ska väl bli kul tror jag sen ska man fixa i stallet. Och nu kommer det tråkiga LÄXOR ca 4 stycken ;( men sen ska jag kolla på IDOL och heja på Moa Lignell eller hur hon stavas :)
Men om någon ville dela blogg kan ni ju bara skriva vad ni heter och vad ert intresse är och sånt så kan ni ju skicka ett mejl till : [email protected]
Jo och en sak till jag ska fp tillbaka Jessica om 2 veckor :)))


// Maja


hehe

Asså jag är inte så bra men hur svarar man på en kommentar!!!

Tid...! Borta

Tiden är liksom borta kan inte ett dygn vara 48 h istället? skulle vara så skönt. Jag har ridit båda hästarna i Edsbro i dag Cleo Dressyr för träningen och Frake hopptränade jag det gick bra med båda :) hinner inte skriva mer för jag har 4 läxor tills på torsdag och en tills på fredag :( inte det roligaste man kan göra på kvällen men, men det är sånt man måste göra:( Är det någon som ska till Globen i helgen och i såna fall vilken dag :) skälv ska man dit på Söndag hela dagen :) Jo och bara för att i dag fick man tillbaka svenska provet som vi gjorde förra veckan och man är ju BÄST! som får AAAAA dårå :) Men bay, bay

Tävling

Nu sitter man i bilen på väg hem från. Tävlingen det gick väl så där, tycker jag.Men jag är nöjd med frake för jag fick 4 fel men det var jag som svängde för mycket i omhoppningen men, men. Det var LC och i LB med Frake så var vi 0/0 så det var kul och det räckte till en 6 placering. med Cleo i LB så var grunden klockren men sen första hindret i omhoppningen var bra sen började hon tagga till så då svängde hon bara och då vart det för snävt så hon stanna och sen när jag skulle rida på det igen så gick det inte att svänga så vi fick rida runt hela ridhuset så hoppade hon det sen gick det inte att svänga igen så det vart en sväng runt hela ridhuset igen och det vart så hela banan så vi fick ett tids fel men är nöjd men grunden. Och i LA så hoppade hon 1 : an,2:an men fick fel avstånd så hon stannade sen hoppade hon det och 4: an sen på feman så stannade hon så då blev vi uteslutna :( men jag är nöjd med dem hindrena hon hoppade :)




// Maja


Kom

Jag har inte så mycket tid för min blogg och jag vill ju fortsätta med den så om det är någon som vill slå ihop så skulle det vara kul :)

// Maja

Tjodilo

Hejsan det är kul att man har tid nu för vi har haft typ hur mycket att göra så det är liksom därför det inte har blivigt något upplagt om ni fattar :)

men jag hoppade i tisdags gick super men båda pållarna så nu är det bara att hoppas att det holler i sig tills på lördag och hoppas att man ser några där :)
I onsdags så red jag inte men jag gjorde alla läxor och i dag har man fått omdömena på ett meil hem eller huur det nu stavas men aja har inte hunnit kolla så man får vänta och se i morgon men i dag red jag Cleo det gick bra men det vart mörkt och banan förs typ eller vad man ska säga så nu siter jag här med läxor och det ni vet kanske :)

Men om ni ska till Södertörn på lördag kan ni jo skriva eller typ göra något inte vet jag liksom :)
men jag måste fixsa lite aannat nu så Bye Bye :)


// Maja :)

Kommentar!

Svar på kommentar

kommentar: vad har du gjort i dag då?

svar: jag har varigti solan sedan åkte jag till `stora ´ Rimbo och pantade flaskor, sen handlade vi sen åkte jag hem.
när jag kom hem åt jag sen red jag det var kul fast jag red typ bara 20 min för det var så kalt men nu ska jag kolla på Robinson så bay bay :)

// Maja :)

Tråkit

Nu tycker jag att ni har slarvat med era kommentaren :)
så jag tycker att ni kan kommentera så att jag har något att göra :)




//Maja

Ingen rubrik.......

Nu är jag tillbakssss har inte skrivigt pga att jag gjorde illa ena fingret så det skulle ta år att skriva, men nu är jag här igen!!
i måndags var lovet slut fär mig och skolan tog över igen har bara gjort läxor som är tråkit men, men
ska troligtviiiissss hoppträna i morgon men får se det får bli Cleo :)



men nu kommer jag inte på vad jag ska skriva så kommentera om ni vill veta något, eller bara Kommentera :)


// Maja

Hihi

Nu kommer det nytt :)
I går var jag i Täby och här är vad jag köpte



1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21

22
23
24




det var det jag köpte :)

Min chill dag!!

I dag var en sån här chill dah asså jag har inte gort något bara städat rumet , ätigt, ätigt och ätigt :)
puss  kommentera // Maja :)

Hejsan

Nu tänkte jag göra så att ni får se vad jag vill ha (kanske har vissa saker men men)



inte i årdning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
eller 11
eller 12
13 svart
eller 14


sen jag kanske kommer på flera saken men men :) // Maja

Hjälp

I går sat man uppe till 02:30 typ och snacka skype men Fille, sen vackanar man kl halv 9 och det är inte okej asså!!!!
jag gick ner typ kl 10 och skulle äta frukost och då star mormor och håller på med lunch jag ba ää fan vad tidigt vi kommer äta liksom typ.
sen kl 12 siter jag på ett fleecetäcke på Cleo vi red ut i typ en halvtimme och sedan vände vi hem. vi började trava på en åker hem men Cleo drog men i fuuuuullll galopppp     och jag höll på att trilla av men jag satt kvar.
när vi kom hem red jag lite på banan och det gick bra:)
och nu siter jag här ska nog gå ner och kolla på tv eller något tills kl blir halv 6 för då är det dags att träna Frake:)



// Maja

Eller jo

Eller jo jag kom på att jag kan ju skriva lite om tävlingarna och de
Jag ska tävla i Lurbo LC, LB på söndag någon mer som, ska dit eller vet någon som ska dit?

sen ska jag tävla i Södertörn LC, LB, LA ska bli kul :)

Godmorgon

Nu har jag ätigt frukost, lastat hästar som ska till kliniken:)
Ska nog snart ut och rida : Cleo ska hoppas på banan och Frake ska jag nog rida ut på :)
blir ett kort för det har ju inte hänt något än eller jo en sak jag har blivigt nockad inte så kul är typ helt jävla blå i fejan inte kul inte :)


// Maja :)

Haha

Nu ska jag ut och fixa Frake för vi ska träna kl:7 :) så det får bli ett snabbbbbt inlägggggggg!!!!!!!
jag har ätigt och ätigt bullar <3



men nu kommer min saker typ :)
hjälm fast vill ha en ny köpt på hööks :)







treton stövlar






väst vet inte vad den heter



träns till Cleo


tävlings chabrak



ben skydd

vill ha dena hjälm

och massa anndra saker men orkar inte lägga upp mera :)

// Maja


Tjao

Hejsan i går så sov jag till 07:00 bara för att man får sova länge så surt!!! men jag red bara Cleo då men hon var hur fin som helst vi körde lite övergångar det gick bra. :)
sedan gick jag, farmor och mormor ut och plackade svamp det vart ca 2 ICA påsar = mycket :) sen gick jag in och plugga för vi har ett bajs prov efter lovet och det suger för det är historia så det är inte så kul att göra på en kväll, men jag kollade på pengarna på bordet sen så det vart lite kul på kvällen i alla fal :)
I dag så vaknade jag vid halv 9 och då ringde pappa eller om det var mamma kommer inte i håg men i allafal och dem sa att hästarna hade rymt i morse så jag fick gå runt hela hagen och leta hål men jag hitade inget hål men jag hitade mera svamp. men sen åt jag frukost den gick jag utt och red Cleo det gick bra vi gorde typ samma sak i dag som i går och nu håller jag på att backa bullar och kl:7 ska jag hoppträna Frake i Edsbro ska bli kul :)




mera kommer snart :)
// Maja :) 

RSS 2.0